tisdag 20 januari 2015

Börjar om..

Så himla roligt mönster men det blir inte fint med färgen. Insåg försent att det var olika färgbad på de bruna nystanen. Tänkte ett tag att det kunde bli snyggt med en annan ton på nederdelen men jag hade fel. Lägger det här åt sidan tv och börjar om med de två gröna nystan som jag har - det kommer att bli ännu finare 


3 kommentarer:

 1. Hej,
  Vilken kul blogg du har!
  Jag har också köpt mönstret till Hitofudekoftan, men förstår inte engelska stickbeskrivningar. Jag har försökt översätta med hjälp av stickskolan.se's ordbok, men lyckas inte. (Jag är en aning lat och anstränger mig antagligen inte tillräckligt)
  Stickar du direkt ifrån den engelska beskrivningen eller har du först översatt? Om du har översatt, tror du att jag skulle kunna få köpa översättningen av dig? (Eftersom jag vet att du har beskrivningen, så kan jag maila min, så du ser att jag verkligen har köpt den)
  Det skulle verkligen vara kul att få sticka den fina koftan någon gång!
  Om du har tid/lust, så kanske du kan maila mig?
  min mail är: monica@camolica.se

  Vh MonicaZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad kul att du också har fastnat för Hitofude. Ett ovanligt mönster som äntligen gjorde mig motiverad att våga testa ett engelskt mönster. Jag har inte översatt det utan tagit det bit för bit. Det gick lättare än jag trodde när jag väl hade fattat de stora dragen.
   Jag kan göra en skiss med de olika stegen till dig om det är till någon hjälp. Sen får du gärna hör av dig igen om du kör fast :-)

   Radera
  2. Å, tack så mycket! En skiss, min ordbok och mamma till hjälp, då ska det nog gå!

   Vh MonicaZ

   Radera